Du som behöver bärgning - välj kommun nedan som du befinner dig i och ring direkt så kommer vi!

Vi hjälper dig med bilbärgning och bärgning av fordon i Hassela

Vi hjälper dig med bilbärgning och vägassistans dygnet runt, året om.Oavsett när du behöver hjälp svarar vi alltid i telefon och är snabbt på plats och utför bärgning av ditt fordon. Vi utför bärgning av alla slags fordon och när du behöver hjälp med bärgning av exempelvis lastbil, buss, MC eller grävmaskin har vi rätt lösning för dig.Vi hjälper både privatpersoner och företag i Hassela.

Starthjälp (när din bil inte startar)

Behöver du starthjälp är du välkommen att ringa oss oavsett tid på dygnet. Alla våra bärgningsbilar har utrustningen som krävs för att hjälpa dig att starta din bil.

Vi hjälper även till med att starta andra typer av fordon så om du har en buss, lastbil eller entreprenadmaskin som inte startar och behöver starthjälp är det bara att ringa till oss så löser vi det på plats.

Skulle ditt fordon mot förmodan ändå inte starta hjälper vi dig med bärgning till närmsta verkstad.

Specialtransporter och transporter av tunga fordon

Vi utför frakter och transporter av de flesta fordon och tyngre föremål.

Behöver du frakta en bil, lastbil, buss, båt eller exempelvis en friggebod har vi rätt fordon och kompetens för att hjälpa dig med detta. Med vår kranlyft och maskintrailer löser vi det mesta åt dig när det gäller specialtransporter.

Låsöppning
(när du inte kommer in i bilen)

Skulle du råka bli utelåst från ditt fordon är vi snabbt på plats och hjälper dig så du kommer in i bilen igen.

Om Hudikbärgar'n

Vi ingår i Assistancekåren som är Sveriges största aktör inom bilbärgning och vägassistans.

Vi har 50 års erfarenhet av branschen och har kompetensen som behövs för att hjälpa dig med både bärgning och transporter av alla slags fordon, allt ifrån en motorcykel till en båt.

När du behöver hjälp med bärgning, starthjälp, låsöppning eller transport i Hassela är du alltid välkommen att ringa oss dygnet runt på 0650-16800.