Du som behöver bärgning - välj kommun nedan som du befinner dig i och ring direkt så kommer vi!

Vi hjälper till med all slags bärgning i Delsbo

Behöver du hjälp med bilbärgning har du kommit rätt. Vi har jour och svarar dygnet runt året om oavsett när ringer för att du snabbt ska få hjälp med bilbärgning och vägassistans.Är du i behov av att bärga andra fordon än bilar löser vi det också. Med våra bärgningsbilar och erfarna personal hjälper vi våra kunder att bärga bussar, motorcyklar, lastbilar, tankbilar, grävmaskiner med mera.Vi utför bärgning åt både privatpersoner och företag i Delsbo.

Starthjälp

Om din bil inte startar kan du ringa oss dygnet runt. Våra bärgningsbilar har rätt utrustning för att starta din bil, lastbil, buss, mc eller entreprenadmaskin.

Om ditt fordon ändå inte startar hjälper vi dig med transport till närmsta verkstad.

Transport av tunga fordon och andra specialtransporter

Vi fraktar och transporterar det mesta som går på hjul (och larvfötter).

Behöver du hjälp med transport av exempelvis bil, MC, lastbil, entreprenadmaskin, båt eller mindre stugor och bodar har vi rätt lösning för dig. Vi har kranlyft och maskintrailer och löser det mesta som du behöver hjälp med.

Låsöppning

Ibland händer det att man blir utelåst från sin bil. Skulle detta hända dig är det bara att ringa oss så åker vi ut till dig och hjälper till med att låsa upp din bil på plats.

Om Hudikbärgar'n

Med 50 år i branschen har vi den erfarenhet och kompetens som behövs för att hjälpa just dig med bilbärgning och vägassistans eller med fordonstransporter och tunga lyft av exempelvis båtar eller nedfallna träd med våra kranbilar.

Vi ingår i Assistancekåren (Sveriges största aktör inom bärgning och vägassistans) och vi finns alltid tillgängliga dygnet runt när du behöver hjälp med bärgning.

Ring oss redan idag på 0650-16800 när du behöver hjälp med bärgning, transport, låsöppning eller starthjälp i Delsbo.