Du som behöver bärgning - välj kommun nedan som du befinner dig i och ring direkt så kommer vi!

Hjälp med bilbärgning dygnet runt i Bjuråker

Oavsett när på dygnet du behöver hjälp med bilbärgning och vägassistans hjälper vi dig.Vi har dygnet runt-jour och erbjuder dig hjälp med bärgning året om och vid alla tider på dygnet.Vi svarar alltid i telefon och är snabbt på plats och utför bärgning när du behöver det.Behöver du hjälp med att bärga andra fordon än bilar har vi rätt utrustning och kompetens för detta. Vi bärgar exempelvis lastbilar, bussar, entreprenadmaskiner och motorcyklar.Vi erbjuder vägassistans åt både privatpersoner och företag i Bjuråker.

Starthjälp
(om ditt fordon inte startar)

När du behöver starthjälp av din bil eller annat fordon så som buss, lastbil eller entreprenadmaskin är det bara att ringa till oss så kommer vi ut och hjälper dig på plats.

Våra bärgningsbilar är utrustade med starthjälpsutrustning för de flesta fordon och vi finns tillgängliga dygnet runt när du behöver det.

Specialtransporter eller transporter av tunga fordon

Med vår kranlyft och maskintrailer löser vi de flesta typer av frakter och transporter av fordon och andra tyngre föremål.

När du behöver frakta bilar, bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner eller tyngre föremål som exempelvis en båt eller en mindre stuga eller friggebod har vi rätt erfarenhet och kompetens för att lösa detta åt dig.

Låsöppning 
(när du blivit utelåst från din bil)

Har du råkat bli utelåst från din bil, buss eller lastbil?

Ring oss så kommer vi ut och hjälper dig på plats att komma in i ditt fordon igen.

Om Hudikbärgar'n

Vi har 50 års erfarenhet av att hjälpa till med bärgning och transporter av alla slags fordon och vi ingår i Assistancekåren, Sveriges största aktör inom bilbärgning och vägassistans.


Vi erbjuder dig kompetent personal och lång erfarenhet när du behöver hjälp med bärgning av ditt fordon.

När du är i behov av bärgning, låsöppning, starthjälp eller transport av din bil eller annat fordon i Bjuråker är du välkommen att ringa oss på 0650-16800 oavsett tid på dygnet.